Hlavní obsah
Článek

Herečka Nikol Heřmánková Kouklová se s manželem Karlem Heřmánkem ml. přesunula na dva roky do USA. Nyní jsou zpět. Nikol promluvila o drsném a finančně náročném životě v New Yorku.

"Je to krásná metropole, ale strašně drahá. Peníze tam lítají. Měla jsem období, když jsem měla pět prací najednou. Vstávala jsem v pět ráno," přiznala Super.cz Nikol.

"Dělala jsem hostesku v jenom koktejlovém baru, promotérku na Broadwayi, v jedné firmě s bio jídlem, fotila jsem. Lítala jsem z jedné práce do druhé. Peníze tam opravdu lítají," vysvětluje.

Snažili se také prosadit v herecké branži. "Kája tam natočil hlavní roli v nezávislém firmu, dělal tam divadlo, scénický čtení s vnučkou Duka Ellingtona. Já jsem točila nějaké reklamy, kampaně. Dařilo se nám na to, jak jsme tam byli krátce," upřesnila na vyhlášení castingů nového ročníku soutěže krásy Look Bella, se kterou spolupracuje.

Do USA se přesunuli díky zelené kartě, kterou Heřmánek vyhrál v loterii. "K té se vážou administrativní povinnosti. Jsme napůl Američani, ale musíte tam nějakou dobu žít, vykazovat činnosti, danit," dodala Kouklová s tím, že se do USA mají v plánu pravidelně vracet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám