Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok už oslaví kulaté výročí. Herečka Nikol Kouklová spolu s maminkou svého manžela Karla Heřmánka juniora Hanou Heřmánkovou (61) a tchánem Karlem Heřmánkem (76) dlouhodobě spolupracuje s nadačním fondem Pro Slunce a v jeho prospěch také už podeváté pořádala vánoční trh před jejich domovským Divadlem Bez zábradlí. Tentokrát se vybraly tři desítky tisíc korun.

S prodejem Nikol, která přijela rovnou z letiště, s maminkou a sestrou si totiž nadělily jako vánoční dárek dámskou jízdu v Dubaji, pomáhali kamarádi a kolegové z divadla. Sama tam také nakoupila vánoční dekorace i cukroví. Na výzdobu a pečení totiž na rozdíl od nakupování dárků, které má částečně už od léta, neměla čas.

A kde budou mladí manželé, kteří zatím nemají děti, ale jenom pejska, Vánoce trávit? "Asi se to budeme snažit řešit spravedlivě, takže budeme, samozřejmě i s naším pejsekm, jak u mých rodičů, tak u těch Kájových," nemá ale ještě úplně rozplánovaný harmonogram přejezdů Nikol.

Reklama

Další články

Načítám