Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Heřmánek (76) se svým synem se poprvé potkali na jednom jevišti mimo své domovské divadlo. Poprvé tak výplatu bude dávat Karlovi Heřmánkovi mladšímu někdo cizí. „Karel je výborný herec, už na škole mě zaujal. Původně jsem neměl radost z toho, že si vybral tuto profesi. Ale na škole už jsem viděl, že je to dobrý,“ řekl Super.cz Heřmánek.

Do svého divadla si ho proto vzal hned. No jistě. Kde jinde by měl hrát,“ usmívá se. Vyplácel tak vlastního syna. Podmínky měl úplně stejné jako jeho kolegové. „Výplatu mu dával ředitel a ředitelka. Všichni měli stejně, i jeho alternace,“ vysvětluje.

Oba se nyní potkávají na jevišti Kongresového centra, kde hrají v muzikálové show Tři oříšky pro Popelku. „Role prince mě baví, byla to výzva kvůli tomu, že je tady pan Trávníček, který prince kdysi hrál. Je tady prostor pro humor, hraní, zítra začínám, těším se na to,“ dodal mladší Heřmánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám