Hlavní obsah
Článek

Do nové knížky Věnované pohádky přispívala celá řada známých osobností napříč nejrůznějšími obory. Kromě profesora Josefa Kouteckého, olympionika Petra Koukala, herce Lukáše Hejlíka, komika Lukáše Pavláska, či herečky Ester Kočičkové přispěl svým dílem také Josef Heřmánek.

Student filozofie sice není takový exhibicionista jako jeho rodiče Karel (76) a Hana (61) Heřmánkovi, nebo jeho starší bratr Karel, i tak se ale na slavnostním křtu knížky osmělil a před publikem promluvil pár slov.

Tato úloha pro něj byla o to lehčí, že akci moderovala jeho maminka. „S naším nejstarším synem Karlem jsem se na pódiu párkrát potkala, náš prostřední syn Pepa studuje filozofii a je uzavřenější, nikdy se nesnažil producírovat, vlastně je to první setkání na jevišti,” nechala se slyšet Hana Heřmánková. „Já jsem tu dnes v úloze moderátorky a Pepa byl pozvaný nadací jako autor. Sama jsem ráda, že jsem se s ním mohla po delší době potkat,” rozesmála se Hana Heřmánková.

Karel a Hana Heřmánkovi mají nejstaršího syna Karla, který je ženatý s herečkou Nikol Kouklovou, prostředního syna Josefa a nejmladšího syna Františka.

Reklama

Další články

Načítám