Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Freimanová (68) je tak drobounká, že bychom neřekli, že může mít někdy problémy s váhou. Herečka, která už oslavila šedesátku, nás ale ujistila, že i ona si musí hodně hlídat postavu, nebo pak dochází k nepříjemným situacím. Když přibrala během natáčení seriálu Vyprávěj, sotva se nasoukala do divadelního kostýmu a ten na ní dokonce během představení prasknul.

"Mám takovou záchrannou brzdu v podobě výživové poradkyně Lady. Před třemi roky jsme se potkaly poprvé a pomohla mi dostat se do normálu po hrozném pracovním vypětí. Teprve když jsem končila ve Vyprávěj, zjistila jsem, že mi šili čím dál tím větší kostýmy. Jak mi v seriálu přibýval věk, tak i kila. Bohužel i ve skutečnosti. Do té babičky to šlo, ale pro normální život to bylo obtěžující," svěřila.

Veronika se ani nemusí vážit, aby poznala, že už je její váha na hraně. "Mám to docela jednoduché, protože v Divadle Bez zábradlí hraju skoro dvacet let představení Každý rok ve stejnou dobu a mám celou dobu stejný kostým. A je to strašný průšvih zjistit před představením, že ho nedopnu. To si nedokážete představit. Anebo když na vás rupne zip, což už se mi taky dvakrát stalo, a pak už jen chodíte čelem k divákům, aby to neviděli. To jsou jasné signály a myslím si, že principál Karel Heřmánek (76) hned tak kostýmy měnit nebude. Na druhou stranu je to dobře, protože se vždycky zase srovnám," vyprávěla nám.

V televizi si dala Freimanová od Vyprávěj pauzu. "Nabídky přicházely, ale po tom šíleném osmiletém klusu jsem spoustu věcí přestávala stíhat, takže jsem zabrzdila. Ničemu se nebráním, ale dala jsem si klidovější a víc divadelní období. I tak mám spoustu představení a rozhodně se neflákám," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám