Hlavní obsah
Článek

Manželka herce Karla Heřmánka (76) Hana Heřmánková (61) je i jako padesátnice velmi krásná žena. Proto neměla žádný problém s tím, aby se nechala vyfotit do kalendáře. Navíc šlo o dobrou věc. Divadlo Bez zábradlí, které s manželem vedou, už skoro dvě desítky let podporuje nadaci Slunce pro všechny, která se stará o postižené děti. A právě jí je kalendář určen.

"Tohle focení bylo hrozně rychlé, protože holčička, která se se mnou fotila, bohužel neměla moc sil. Ale zvládly jsme to. Měly jsme k tomu sice ještě králíčka, ale s tím jsme si moc nehrály. Ale bylo to hezké. Já ty děti většinou znám, protože s nimi spolupracujeme už přes dvacet let. A těch letošních kalendářů se už prodalo přes dvě stě, tak mám radost," vyprávěla nám.

Hanka má děti ráda, vlastní vnouče ale zatím nemá, i když se syn Karel v létě oženil s přítelkyní Nikol Kouklovou. "Co já vím, vnoučata se zatím nechystají. Už si to ale trošku zkouším, protože už jedno v rodině máme. Dcera mého muže z minulého vztahu už má dvouletou Elinku, která k nám pravidelně jezdí na víkendy. Takže už se začínám pomalu připravovat," svěřila.

V divadle se Hanka těší na koncert Chantal Poullain a také na novou hru Art, v níž bude hrát její muž. 11. prosince také na vánoční trhy, jejichž výtěžek je opět spojen s nadací Slunce pro všechny. A slíbila též, že na jaře už se snad dočkáme i obnovené premiéry hry Jakub a jeho pán, do níž se má vrátit Jiří Bartoška (77).

Reklama

Další články

Načítám