Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Frösslová se do povědomí lidí zapsala jako bývalá přítelkyně Vojty Dyka. A právě ona a další její mladé herecké kolegyně se staly modelkami pro kalendář, který se už stal v České republice pojmem a je označován jako český Pirrelli.

Markéta se, stejně jako ostatní dívky, mezi kterými nechybí třeba ani herečka a přítelkyně Karla Heřmánka (76) mladšího Nikol Kouklová, nebála obléct na sebe jen bílé tílko a černé kalhotky a před fotoaparátem odhalit své křivky. A právě Markéta prý byla podle tvůrců kalendáře při focení nejuvolněnější.

Ale zatímco dosud patřil kalendář čistě jen ženám a loni se na titulce objevila Aňa Geislerová (47), letos si focení titulní stránky užil společně s herečkami i muž, herec Martin Stránský (54), hvězda filmu Burácení, dabér, jehož hlasem mluví doktor House.

“Považuji to za velmi dobrý nápad, jak pomoci začínajícím herečkám. S Markétou se roky potkávám v plzeňském divadle, s Dominikou pro změnu v Počátkách, kde je takovým naším sluníčkem, které při setkání rozzáří celou chodbu,“ řekl o kalendáři Martin Stránský, kterému převaha žen prý rozhodně nevadila.

Reklama

Další články

Načítám