Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Karla Heřmánka (76) má ve svých padesáti letech tvář téměř bez vrásek a také tělo, kterým by ráda disponovala leckterá osmnáctka. A to má přitom tři syny, přičemž nejstaršímu Karlovi už je pětadvacet. Ona přitom vypadá skoro jako vrstevnice jeho dívky Nikol Kouklové.

Figura jí vynikla, když se po dlouhé době objevila nikoli v elegantních šatech, ale v džínách. Pomáhala totiž při charitativní akci pro nadaci Slunce, s níž Divadlo Bez zábradlí, které vede spolu s manželem, spolupracuje už dvacet let. "Jsem tady v pracovním," smála se.

"Mám kvůli práci hodně běhání, takže na nedostatek pohybu si rozhodně nemůžu stěžovat. I moje maminka je štíhlá a sportovní, takže to mám asi po ní. A pokud jde o vrásky, měli jste vidět moji babičku. Ta neměla snad jedinou, ani když jí bylo devadesát. Kam se na ni hrabu já," vysvětlovala skromně svůj vzhled.

Reklama

Další články

Načítám