Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce a principála Divadla Bez zábradlí Karla Heřmánka (76) Hanka Heřmánková (61) je okouzlující dáma. Přestože se jí blíží padesátka, vypadá stále skvěle, za což jistě může také neustálý úsměv na tváři. A protože je to žena, která je krásná nejen vnějškem, ale i vnitřkem svého já, neváhá se zapojit do dobročinných projektů na pomoc potřebným.

Důkazem toho je například benefiční představení v pražském Divadle Bez zábradlí, v němž budou zítra zpívat, tančit, stepovat a hrát talentované děti z celostátní soutěže Zlatý oříšek. Publikum vytvoří hendikepované děti z Prahy a Středočeského kraje, které zde budou strojit vánoční stromeček a postaví vlastnoručně vyrobený betlém. Dárkem pro všechny tak bude slavnostně vyzdobené divadlo.

„Představení pro hendikepované děti se na scéně našeho divadla odehrávají v adventním čase každý rok. Letos jim představíme jejich neobyčejně nadané vrstevníky, kteří se svým vystoupením už získali mnohá ocenění, a ve svých oborech jsou často mistři Evropy nebo i světa,“ řekla ke každoročnímu projektu Hanka Heřmánková, která je zároveň patronkou Nadačního fondu Slunce pro všechny, který předvánoční akci pořádá.

V Divadle Bez zábradlí bude také možné koupit si kalendář Nadačního fondu Slunce pro všechny na rok 2013. Výtěžek z prodeje bude věnován na novou střechu speciální školy Slunce v Unhošti na Kladensku. V kalendáři jsou snímky známých herců, mimo jiné Jiřího Langmajera či Mahuleny Bočanové, spolu s dětmi z této školy.

Reklama

Další články

Načítám