Hlavní obsah
Článek

Herečka Libuše Šafránková (†68) se v rámci své role češtinářky Elišky Holoubkové neproducíruje před kamerou jen za katedrou s ukazovátkem v ruce a v nudných učitelských oblečcích. V jednom z příštích dílů se divákům představí ve scéně, v jaké jsme ji už dlouho neviděli. A vyrazí vám dech.

Ve scéně, již lze označit jako postelovou, a to doslova, se Šafránková ukáže v rudém pyžámku, které má ale zatraceně hluboký výstřih. Její herecký kolega Petr Štěpánek, který s ní postel okupuje a v seriálu Gympl s (r)učením omezeným figuruje v roli dirigenta Jandourka, kterému Eliška nedá spát a tajně mu nejen v saténových soupravách vstupuje do snů, bude mít co dělat, aby se Libušce koukal jen do očí.

Vedle Šafránkové se diváci seriálu mohou těšit také například na Karla Heřmánka (76), který mimochodem zítra oslaví své půlkulaté pětašedesáté narozeniny. Ty oslavil už včera v Divadle Bez zábradlí po představení Sunny Boys. Popřát mu kromě manželky Hany, která oslavu zorganizovala a oslavence obdarovala zájezdem na Nový Zéland, a dalších rodinných příslušníků přišli herečtí kolegové, mezi nimiž nechyběli Zdeněk Žák, Ivana Chýlková, Veronika Freimanová nebo plno dalších přátel, například profesor Pavel Pafko.

Reklama

Další články

Načítám