Hlavní obsah
Článek

O Libuši Šafránkové (†68) se povídá, že je před novináři na slovo skoupá a kvůli tomu působí až nafoukaně a nevlídně. Na tiskovce k podzimním pořadům Novy, která se celá nesla v duchu připravovaného seriálu Gympl, jenž na obrazovky přijde v září, však dokázala, že opak je pravdou. Byla milá, usměvavá a šarmem, kterého má na rozdávání, zastínila i mnohem mladší hvězdy.

Libuška, která je spolu s Karlem Heřmánkem (76) hlavní tváří seriálu, zářila a nemohlo za to jen výrazně růžové sáčko, které si oblékla. Ačkoli společenské akce nevyhledává, protože je to profesionálka a ví, že to k hlavní roli patří, ochotně pózovala přítomným fotografům a rozdávala úsměvy na všechny strany. Po dlouhé době tak vznikly snímky, které nejsou z natáčení. Ve fotogalerii se podívejte, jak to Popelce i po téměř 40 letech od dob, kdy natočila slavnou pohádku, sluší.

Akci pochopitelně nevynechali ani další herci seriálu, jako například syn Jana Krause a Ivany Chýlkové Jáchym, Ondřej Brzobohatý nebo Kristýna Leichtová.

Reklama

Další články

Načítám