Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se letos na jaře opět vrátila do Finska. Manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim se rozhodla Dominika Gottová (50) dát opět dohromady a společně začali od začátku v novém. Společně hodlají trávit i vánoční svátky.

„Timo přiletěl teď před svátky domů, nezůstal v Americe, kde mu kvůli opatřením rušili kšefty. Jsem moc ráda, že ho mám po několika měsících doma a nebudu o svátcích sama,“ svěřila se Super.cz Gottová, jejíž manžel odcestoval již na jaře do Mexika, kde pracuje.

Společnou cestu do Česka se jim však před koncem roku podniknout nepovede. „Chtěla jsem na Vánoce přiletět za maminkou, ale mám teprve po prvním očkování a musela bych být v Praze v karanténě. Dorazím, až budu mít po druhé dávce,“ řekla nám Dominika, se kterou chce do Prahy přiletět i její manžel.

„Jsem moc rád, že jsem s Dominikou doma. Mrzí mě, že pandemie opět drtí svět a musí se rušit akce. Po novém roce chceme přiletět do Prahy navštívit Dominičinu maminku. Nemá to lehké,“ dodal Timo Tolkki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám