Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Donedávna nezveřejněná fotografie Karla Gotta (†80) má již svého majitele. Na křtu kalendáře Proměny herečky Chantal Poullain se ji podařilo vydražit na dobrou věc. Kam snímek, který pro nadaci herečky poskytla Ivana Gottová (48), poputuje?

„Stáli jsme před obrazem, dívali se Karlovi do očí, pak jsme se podívali na sebe a bylo jasno. Čestné místo v naší domácnosti bude mít v kuchyni, bude tam i krásně ladit,“ těší se manželé Andrea a Libor Vrkočovi. Za obraz zaplatili symbolických 40 tisíc korun.

Sám Karel Gott se svého času do kalendáře Proměny bez váhání vyfotil i s manželkou a dcerkami, tenkrát se proměnili v indiánskou rodinku. Zatím nezveřejněný snímek zesnulého zpěváka měl ve svém archivu právě fotograf Proměn Petr Kurečka.

„Osudy nemocných či jakkoliv trpících dětí se mě pochopitelně velmi dotýkaly. Připadalo mi samozřejmé v rámci možností pomáhat, a to i dalším nadacím či jednotlivcům. Dělal jsem to ze srdce a rád,“ svěřil se Karel Gott v knize Má cesta za štěstím.

Na slavnostním křtu kalendáře Nadace Archa Chantal nechyběla samozřejmě Chantal Poullain, dorazil i Vlastimil Harapes nebo Beata Rajská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám