Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od pohřbu Karla Gotta (†80) se na veřejnosti neobjevily, až nyní. Charlotte Ella a Nelly Sofie si společně s maminkou Ivanou Gottovou nenechaly ujít slavnostní premiéru dokumentu Karel. Sama Ivana přiznala, že jsou k němu velmi kritické. Jednou ale budou velmi rády, že vznikl.

"Ráda bych poděkovala svým dcerám za jejich odvahu a statečnost a za to, že nám dovolily natáčet a pustily si Olinku Malířovou Špátovou do našeho soukromí. Teď jsou k sobě příliš kritické, ale věřím, že jednou ocení a pochopí, že je to krásná vzpomínka na tatínka," řekla Ivana Gottová (48) na slavnostní premiéře.

Na premiéře byly pro hosty připravené kapesníčky. Není divu. Dokument ze života Karla Gotta je velmi emotivní a některé chvíle v něm chytají pořádně za srdce. Přesto si Ivana přála, aby hosté premiéry slzy stírat nemuseli.

"Karel by si určitě nepřál, abyste smutnili, chtěl by, aby to byla oslava života, a hlavně, aby to nebyla nuda, jak rád říkal," dodala Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám