Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se na trvalo přestěhovala zpět do Finska. Po roce a půl v Česku se Dominika Gottová (50) rozhodla, že zkusí dát druhou šanci svému manželství s hudebníkem Timem Tolkkim. Při poslední návštěvě Prahy řešila stěhování a převoz svých věcí. Jak nyní tráví čas?

„V Helsinkách jsem šťastná a spokojená. V týdnu mi stěhováci přivezli z Prahy všechny mé věci, tak zabydluji byt a vyčkávám, až Timo v závěru května dorazí z Mexika za mnou,“ svěřila se Super.cz Dominika Gottová. Ta po svém návratu do Finska letos v únoru nastoupila také na léčení, kde se rozhodla řešit své problémy s prášky na spaní.

Aktuálně se Dominice daří dobře. „Každý den chodím na doporučení lékařky na dlouhé procházky, z jedné z nich vám posílám fotografii,“ svěřila se Gottová, která jen září. Jak sama přiznala, prožívá šťastné období a v Helsinkách je spokojená. Na práci stále čeká, zatím se ale vrhla do příprav své druhé knihy. „Mám radost, že v Česku znovu otevřela knihkupectví. Lidé si tak opět můžou přímo na prodejnách koupit moji knihu Poslední roky s Karlem,“ dodala Gottová, která plánuje na podzim přijet opět do Česka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám