Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) je opět ve Finska a rozhodla se začít od začátku. Dominika Gottová (50) v Helsinkách s manželem Timem Tolkkim zažádala o státní byt. „Ve Finsku se nám s Timem daří dobře. Dostali jsme státní byt, který si teď zařizujeme, a já se snažím si tady najít práci,“ svěřila se Super.cz Dominika, která se rozhodla, že vyřeší i své zdravotní potíže.

Po příletu si ale svého muže, ke kterému se vrátila, příliš neužila. Finský muzikant ze známé metalové skupiny Stratovarius si totiž zabalil kufry a odletěl na druhý konec světa. Na sociální síti se pochlubil snímky z letadla a tím, že mizí do Mexika. Dominiku tak v Helsinkách nechal samotnou.

„Má v Mexiku práci, a tak musel letět. Čekají ho tam nějaká vystoupení a také kurzy na kytaru. Snad něco vydělá,“ svěřila se Blesku Gottová z léčebny, kam před pár dny nastoupila. Kdy se opět uvidí, Dominika zatím netuší. Není jí zatím známo, jak dlouho bude muset v zařízení zůstat. Gottová se v léčebně snaží odbourat závislost na lécích na spaní a také problémy s alkoholem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám