Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) po pár měsících v Česku opět odletěla do Finska. Dominika Gottová (50) se rozhodla žít více v anonymitě a po boku svého manžela Tima Tolkkiho. Společně se tak snaží o nový začátek a slepení jejich manželství, které v posledních letech mělo trhliny.

„Ve Finsku se nám s Timem daří dobře. Dostali jsme státní byt, který si teď zařizujeme, a já se snažím si tady najít práci,“ svěřila se Super.cz Gottová, která doufá, že se jí poštěstí i v oblasti zaměstnání.

„Potkala jsem se náhodně s šéfem ze sushi restaurantu, kde jsem dělala před návratem do Česka. Říkal, že má plno, ale hned, jak se prý něco uvolní, tak se mi ozve,“ řekla Gottová, která již před odletem avizovala, že by chtěla v Helsinkách také nastoupit na léčení svých psychických problémů.

V současné chvíli se totiž do Prahy vrátit neplánuje. „Každý den sleduji zpravodajství z Česka. Ta situace doma po stránce koronaviru není dobrá, mluví se o tom i ve finských médiích. Do Prahy se určitě vrátím, až se tady naše situace stabilizuje, abych dořešila odstěhování věcí a výpověď z bytu,“ dodala Dominika Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám