Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se bojí o svou maminku Antonii Zacpalovou, která v domově důchodců bojuje s koronavirem a dle slov Dominiky Gottové (50) nedostala druhou dávku očkovací vakcíny.

„Štve mě, že dostala jen první dávku vakcíny a tu druhou ne, protože je vakcíny málo a stát s tím má problémy,“ tvrdí Dominika.

O snížení dodávky vakcín informovala média v lednu s tím, že jde pouze o dočasný výpadek a od 15. února by se naopak měly dodávky po celé Evropě zvýšit. Nejstarší dceru zesnulého zpěváka ale dohnal strach o maminku k činům, a rozhodla se napsat otevřený dopis Andreji Babišovi.

„Vážený pane premiére, píši Vám za všechny, kteří mají starší či nemocné rodiče. Sežeňte pro ně, prosím, dostatek vakcín, ať dostanou obě dávky očkování,“ začala v dopise Gottová.

„Moje maminka dostala v lednu jen jednu, další se včas kvůli výpadku dodávek nedočkala, a nakonec se nakazila covidem-19, se kterým nyní bojuje. Její stav není dobrý a já se modlím, abych po nedávné ztrátě tatínka nepřišla také o ni,“ píše s tím, že myslí na všechny, kteří chtějí ochránit své blízké. „Udělejte prosím se svým týmem maximum, držím Vám palce,“ vyzvala premiéra Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám