Hlavní obsah
Článek

Pokud jste mysleli, že na tom Dominika Gottová (50) nemůže být hůř, tak teď budete vyvedeni z omylu. Naplnily se totiž obavy lékařů o jejím špatném zdravotním stavu. Včera dokonce nejstarší dcera Karla Gotta (†80) skončila v rukách lékařů.

Osudem a závislostí na lécích a alkoholu zkoušená žena se v pátek necítila dobře a byla nucena vyhledat lékařskou pomoc. Její cesta začala na Poliklinice Vysočany, která je nedaleko jejího současného bydliště, odtamtud se přemístila ke svému praktickému lékaři v centru Prahy, který zhodnotil, že musí vyhledat odbornou pomoc.

„Obvodní lékař zjistil, že se Dominika nachází ve vážném zdravotním stavu. Řekl mi, abych ji okamžitě odvezl na Bulovku. Vidím to špatně,“ řekl portálu Expres její přítel Petr Veselý, který uvedl, že dcera legendárního zpěváka v nemocnici podstoupila několik vyšetření včetně rentgenu plic a gastroskopie. Na výsledky testů ale stále čeká a diagnózu nezná.

„Řekli mi, že to může dopadnout tak, že tady zůstane. Nemá tady ale žádné věci, ani nabíječku na telefon. Pokud si pojede pro věci, bude muset podepsat revers. Konečné výsledky budou až za pár hodin. Dostala léky na zklidnění, lidé ji tu podporují,“ dodal ještě Veselý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám