Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová (48) zveřejnila krátké video, na kterém si jejím manžel Karel Gott (†80) notuje refrén písně Vánoční. „Takhle se to musí zpívat,“ říká zpěvák na záběru.

„Vám všem pro radost a potěšení. Přeji krásný adventní čas,“ napsala k videu Gottová.

Karel Gott zpívá refrén písně Vánoční

Vánoční, kterou Gott nazpíval s kapelou Kryštof, vznikla už před dvěma lety, fanoušci si ji ale mohli poslechnout až letos, a to na základě domluvy Gotta a autora písně Richarda Krajča.

„Udělali jsme spolu takovou dohodu, že nejdřív půjdou ven Srdce nehasnou a tuhle píseň pustíme až rok poté, co mezi námi Karel nebude, aby v podstatě i další Vánoce strávil s námi. A teď přišel ten čas,“ objasnil Krajčo.

„Za Karlem Gottem jsem s písní Vánoční přišel a svěřil se mu, že jsem napsal text, kde hraje významnou roli, a tak mě napadlo, že by se v ní mohl i objevit. Jemu se to naštěstí zalíbilo, a tak jsme se kdysi dali dohromady. A on pak asi po týdnu zavolal s jeho ženou Ivankou zpátky, a kromě toho, že souhlasil, abychom spolu nazpívali Vánoční, mě poprosil, jestli bych nezkusil napsat píseň pro něj a pro Charlottku,“ vzpomínal frontman kapely Kryštof.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám