Hlavní obsah
Článek

Přesně na svátek svatého Valentýna, 14. února 2015 se hudebník Lešek Wronka (63) oženil s polskou pěveckou hvězdou Halinou Mlynkovou. Pro oba to byla již druhá svatba a za svědka šel tehdy ženichovi v pražském Břevnovském klášteře Karel Gott (†80). Dnes ovšem slaví Lešek Wronka 60. narozeniny jen se svojí nejbližší rodinou.

S Wronkou jsme se v poslední době několikrát potkali, když zahajoval vysílání své TV pro děti, kdy vyloučil, že by ještě chtěl dalšího potomka, představil nám i svůj nový videoklip Enigmatic s violoncellistkou Terezií Kovalovou a ukázal nám i svoji vilu na okraji Prahy, kde žije a skládá. O svojí ženě ale nemluvil a nikde se neobjevila, což už nám přišlo trochu podezřelé. Oprávněně.

Wronka zahajoval vysílání své TV pro děti.

Teprve před pár dny upravil textař, skladatel a producent mnoha slavných tváří, a mj. i objevitel Ewy Farne na svojí stránce v internetové encyklopedii osobností, že je od srpna rozvedený. A zatímco v Česku jsme o tom nevěděli, polská média rozvod svojí hvězdy Haliny Mlynkové řeší už od září.

Spekulace o manželské krizi ukončila Leškova píseň v polštině s názvem Kochałaś na niby, česky zhruba Milovala jsi na oko. "Už dlouho jsem bez závazků," potvrdila v polovině října Halina Mlynková portálu Radiozet.

A jak reaguje sám Lešek? „Již loňské narozeniny jsem slavil bez ženy. Na moji žádost nás v srpnu rozvedli," řekl Super.cz

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám