Hlavní obsah
Článek

V rámci opatření proti šíření koronaviru se od příštího týdne zavedou další restrikce. Ve hře je omezení volnočasových aktivit včetně uzavření kin a divadel. A to by znamenalo, že by se opět odložila už jednou přesunutá premiéra dokumentu o Karlu Gottovi (†80) Karel.

Předtím se přesunula kvůli tomu, že se Ivana Gottová (48) léčila s koronavirem. „Protože chce být Ivana Gottová ohleduplná k ostatním a neriskovat přenos viru na kohokoliv dalšího, slavnostní premiéra filmu se z 1. října odkládá na 14. října. V polovině října už bude celá rodina připravena film o Karlu Gottovi oficiálně představit a do kin slavnostně uvést,“ řekla Super.cz Aneta Stolzová z Karel Gott Agency.

Oficiální trailer filmu Karel

To ale ještě netušila, že budou nutná další opatření. Tvůrci filmu zatím vyčkávají na oficiální rozhodnutí vlády. „Počkáme na konkrétní vývoj situace a tedy opatření, a dle těchto budeme muset reagovat,“ řekla Stolzová.

Pokud se premiéra opravdu neuskuteční, bude to Ivanu Gottovou samozřejmě mrzet.

„Vím, že se příznivci mého manžela na film Karel moc těší, a cítím, že obzvlášť v této složité době by je náš film mohl povzbudit a inspirovat, protože je plný nejen obrovské energie a radosti z hudby, ale i silných emocí, vůle, statečnosti a smíření. Můj manžel byl vždy poslem dobrých zpráv, nechť je proto i uvedení filmu Karel na plátna v této době plné nejistot nadějí, že bude zase lépe. Jsem přesvědčená, že takto by si to náš Karel přál,“ nechala se nedávno slyšet Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám