Hlavní obsah
Článek

Nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80) si připomněla jak jeho rodina, tak stovky fanoušků. U místa posledního odpočinku Mistra se objevil hned v úterý ráno věnec s dojemným vzkazem. Ten na pražské Malvazinky nechala dát rodina zpěváka, chyběl však podpis nejstarší dcery Dominiky Gottové (50), která o ničem nevěděla.

Kvůli pracovním povinnostem se k hrobu svého tatínka nemohla vydat v den jeho nedožitých narozenin. Její kroky na pražské Malvazinky tak vedly ve čtvrtek v podvečer, kdy měla v práci konečně volno. „Přišla jsem uctít tatínkovu památku s mojí maminkou až dnes, protože jsem byla pracovně vytížená. Obě jsme si otce v den jeho narozenin připomněly soukromě, dnes přímo tady,“ svěřila Super.cz Dominika Gottová a neopomněla dodat, že se jí dotklo to, že se jí neozval nikdo z rodiny, aby mohla být na společném vzkazu.

„Velice nás mrzí nekomunikace v rodině, protože bychom se rády rodinných záležitostí účastnily a zcela jistě bychom se jmenovitě ke společné kytici připojily. Vyjádření tiskové mluvčí paní Ivany Gottové na moji adresu považuji za lživé a skandální, protože se o mně vyjadřuje osoba, která mne vůbec nezná,“ svěřila se Dominika, kterou vyjádření, že se nezajímá o rodinu a nejevila ani zájem o uložení svého otce či o hrob, zvedlo ze židle.

„Pokud skutečně toto vyjádření sepsala manželka mého otce, pak k tomu říkám, ať si každý zamete před vlastním prahem. S rodinou v kontaktu jsem a Ivana mi mohla ohledně výročí narození otce zavolat a říci mi, jakou formu uctění jeho památky s rodinou zvažuje. Nestalo se tak, zatímco jiné členy rodiny pravděpodobně kontaktovala. Zvolila jsem vlastní formu uctění památky, a proto jsem zde,“ dodala Gottová, která za deštivého počasí dorazila k hrobu s maminkou Antonií Zacpalovou.

Reklama

Další články

Načítám