Hlavní obsah
Článek

V době, kdy celý svět bojuje s koronavirem, se i Ivana Gottová (48) připojila k díkům a poslala českým zdravotníkům a lidem v první linii, kteří pomáhají, vzkaz. A přidala společný snímek s Karlem Gottem (†80) z loňského léta.

"Z celého srdce vyjadřuji podporu a obdiv všem, kteří v těchto dnech pečují jak o nemocné seniory v nemocnicích a různých zařízeních, tak o zdravé seniory doma. Sama dobře vím, jak láskyplnou péči, či výpomoc druhých, byť alespoň při nákupech, senioři ocení," napsala Gottová v prohlášení.

Vzpomínka na Karla Gotta (1939-2019)

"Velice obdivuji a skláním se nad všemi zdravotníky v 1. linii, kteří s nasazením vlastního zdraví zachraňují životy těm nejvíce nemocným. Vážím si všech lékařů, sester, ošetřovatelů, lékárníků, hasičů, policistů, i prodavaček, kteří v těchto dnech vynakládají mnoho úsilí pro bezpečnost a pomoc nás všech. Myslím na vás i na vaše rodiny, držte se a přeji vám mnoho sil a energie. Stejně tak myslím i na dobrovolníky, mediky i všechny, kteří jakýmkoli způsobem pomáhají a podávají pomocnou ruku. Smekám před vámi všemi," chválí zdravotníky Ivana.

"Dojímá mne sounáležitost našeho národa! Věřím, že vás snad budu moci na podzim a v zimě alespoň potěšit třemi, snad i pro vás, krásnými a dojemnými projekty spojenými s mým manželem Karlem. Těším se na vás v lepších časech a přeji vám mnoho sil a co nejpevnější zdraví! A Honzovi Malířovi děkuji za krásnou momentku z konce loňského léta, o kterou se mohu podělit s vámi, Karlovými příznivci," dodala vdova po Karlu Gottovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám