Hlavní obsah
Článek

Poslední dny Dominiky Gottové (50) jsou jako černá noční můra. Její ještě stále manžel Timo Tolkki si sbalil tašku a nečekaně přiletěl navštívit nejstarší dceru Karla Gotta (†80) do Česka. Ta z Finska utekla už před Vánoci, a to především kvůli nefungujícímu manželství, problémy s financemi a alkoholem, který její muž má.

Timovi první kroky z letiště vedly o víkendu na hřbitov na pražských Malvazinkách, kde odpočívá jeho tchán. Následně se finský hudebník rozhodl vydat za Dominikou do baru, kde pracuje.

„Timo mě přijel požádat o peníze a o to, zda bychom spolu v Praze bydleli, že mne stále miluje,“ svěřila se Super.cz Dominika s tím, že nejprve souhlasila, že se sejdou v úterý, kdy bude mít v práci volno. Tomi ji však následně začal vypisovat a vyhrožovat, že spáchá sebevraždu. Gottová se tak pod tíhou celé situace rozhodla o radikální řešení.

„V neděli večer jsem ho na setkání požádala, aby se vrátil do Finska a začal se léčit. A návrat do vztahu jsem odmítla. Musí si se vším poradit sám,“ svěřila se Dominika podle které se nyní Timo, který roky bojuje s maniodepresemi, právě nachází v manické fázi.

„Požádala jsem ho, aby se vrátil zpět do Finska, nastoupil tam léčení a využil k tomu finské finanční fondy. Je nemocný a úřady mu zcela jistě pomůžou,“ svěřila pro Blesk následně Dominika, která je ochotná Timovi pomoci s návratem zpět do své země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám