Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) prožívala v sobotu nejhorší okamžiky svého života. Zádušní mše v katedrále sv. Víta a následné rozloučení s otcem v motolském krematoriu pro ni bylo emociálně velmi náročné.

Velmi dojemný byl na posledním rozloučení projev herečky Jiřiny Bohdalové (92), která rozplakala katedrálu. Dominiku však mrzelo, že ve svém projevu zmiňovala její mladší sestry Charlotte a Nelly, ale na ni a na sestru Lucii (32) se zapomnělo. A to prý Dominiku, která už odletěla zpátky do Finska, hodně zasáhlo.

„Velkým zklamáním byl projev Jiřiny Bohdalové, která mluvila jen o Charlotte a Nelly, ale já a Lucie jsme taky jeho děti. Úplně jako by na nás zapomněla. Přemýšlela jsem pak, že nejsme brány jako rodina. S Luckou jsme to sice neřešily, ale mám pocit, že ji to také zasáhlo. Bylo mi to vážně líto a bolelo mě to,“ řekla Blesku smutná Dominika, jež se zúčastnila i smutečního karu.

„Nikdo tam se mnou moc nemluvil, velmi rychle jsem z něj odjela a pak jsem se potkala s kamarádkou z dětství,“ dodala Dominika.

Reklama

Další články

Načítám