Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) už s přáteli a kolegy oslavil životní jubileum koncem června. O víkendu ho ale ještě čeká narozeninová oslava jen v úzkém rodinném kruhu.

Z Finska za ním přiletí i jeho nejstarší dcera Dominika s manželem Timem. Dominika (46) teď přiznala, že jim tatínek finančně velmi vypomohl, za což je mu vděčná.

Není prý pravda, že má s tátou spory, jak se říkalo, byť drobná nedorozumění připustila.

„Mezi rodičem a dítětem mohou vzniknout nedorozumění, nezastírám, že jsme je měli, ale táta se ke mně zachoval skvěle. Mně a mému manželovi velmi výrazně finančně pomohl. Měli jsme několik měsíců obrovskou krizi, velké finanční a existenční potíže, a on nás v tom nenechal,“ řekla v rozhovoru pro Blesk Dominika, jejíž manžel se navíc léčí s maniodepresí. A jeho léčba není nejlevnější.

Táta Dominice a jejímu manželovi uhradí i letenky a hotel, aby mohli společně přijet na jeho soukromou rodinnou oslavu.

A co říká Dominika na to, že prý měla v roce 2015, kdy Gott onemocněl rakovinou, souhlasit s přepisem jeho majetku na manželku Ivanu s tím, že Dominika za to dostala finanční náhradu? To nechtěla Dominika vůbec komentovat.

„Jsme spolu domluveni, že o tom nebudeme veřejně mluvit, nechci to komentovat,“ uzavřela rezolutně. A pochvalovala si, že se táta finančně stará také o její maminku Antonii Zacpalovou, která žije v domově pro seniory.

Reklama

Další články

Načítám