Hlavní obsah
Článek

Oslava 80. narozenin Karla Gotta (†80) byla vskutku velkolepá! Takovou sešlost známých osobností, které Mistrovi osobně přišly k jeho významnému jubileu popřát, český šoubyznys snad ani nepamatuje, a proto není divu, že v Divadle Na Jezerce, kde se akce konala, panovala opravdu dobrá nálada. Gott později oslavu označil za tu nejlepší, kterou kdy v životě měl.

Jedním z hostů byl také Jaromír Jágr (52), který se objevil poprvé ve společnosti po oznámení rozchodu s přítelkyní Veronikou Kopřivovou (33). Ačkoliv měla média vstup na akci přísně zakázán, z fotografií, které kolují na sociálních sítích, je zřejmé, že se hokejová legenda na party velmi dobře bavila.

„Včera jsme prožili fantastický večer na oslavě narozenin Karla Gotta (†80). A po třech hodinách strávených ve společnosti pěveckého boha jsme další tři trávili ve společnosti boha hokejového. Veselá oslava plná dojemných přání. Díky, že jsme byli u toho, díky za nezapomenutelný zážitek,“ napsal Richard Krajčo (46) na Instagram, kam umístil také společnou momentku s manželkou, Jágrem a moderátorkou Událostí Danielou Písařovicovou (45).

Vzhledem k tomu, že je teď hokejista oficiálně singl, tak mu fanoušci přejí novou lásku. Není proto divu, že se fotky s krásnou zprávařkou někteří z nich hned chytli.

„A jak vás tak vidím na té fotografii, říkám si, že by to byl další, hezký pár. Co říkáš, Danielo?“ ponoukla ji v diskuzi jedna slečna a k tomu se přidal i sám muzikant: „Chceš číslo?“ Na to slavná brunetka hned reagovala smíchem a odvětila: „Huš tam cestou na koncert.“

Reklama

Další články

Načítám