Hlavní obsah
Článek

Spor velkých kamarádů Karla Gotta (†80) a Milana Drobného (79), kteří spolu dlouho nemluvili, protože Drobný osočil Mistrovu manželku Ivanu Gottovou (48) z toho, že mu kontroluje telefon a zakazuje mu bavit se s kamarády, byl nedávno zapomenut.

Přátelé ze školy se sešli na Bertramce a všechno si vyříkali. Drobný nyní promluvil o tom, co stálo za nedorozuměním. Prý vše způsobil Gottův řidič Olda Havránek (†78).

„Přijel za mnou, že je sám nemocný, vypadá to s ním špatně, a přísahal mi, že Ivana Karla mlátí a že jsem jedinej, kdo s tím může něco udělat. Tak jsem podle toho reagoval a strhla se tahle mela,“ řekl v knize Náš Karel, kterou cituje Blesk, Drobný.

Havránek, který bojoval s rakovinou, a nemoci nakonec podlehl, prý neunesl, že ho Gottová vyhodila. „Byla to od něj msta. Karel mi vysvětlil, jak to bylo. Stalo se totiž to, že Karel s Ivanou slyšeli, jak Olda říká hospodyni, že ‘jestli si Karel myslí, že ty jejich fracky bude vozit na hodiny, tak ne‘. Tak Karel vylítl a řekl mu, že teda nebude vozit nikoho. A tím to skončilo,“ dodal Drobný.

Havránkova rodina ale odmítá, že by něco takového Havránek řekl. „Tohle táta rozhodně nikdy netvrdil,“ řekla Aha! Jeho dcera Dagmara. Jako řidič prý její tatínek skončil u Gottů proto, že byl nemocný a mohl jezdit jen kratší vzdálenosti. A Gottovi si najali nového řidiče na všechny cesty, a tak Havránek postupně skončil.

Reklama

Další články

Načítám