Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v úterý objevila fáma, že zemřel Karel Gott (†80), jeho přátelé a fanoušci zůstali bez dechu. Ještě ten den se ale Mistr ozval, aby zvěst vyvrátil. A v neděli napsal fanouškům znovu.

Tentokrát ale nešlo o ubezpečení, že se má fajn. Své příznivce informoval o průběhu natáčení dokumentu, který vzniká pod taktovkou Olgy Špátové.

„Milí přátelé, chci se s vámi podělit o pár fotografií z natáčení celovečerního dokumentárního filmu, který se mnou už půl roku natáčí režisérka Olga Špátová a kameraman Jan Malíř. Je mi velkou ctí, že se ve filmu objeví i Jiří Suchý, kterého jsem na jeho pozvání poprvé v životě navštívil u něj doma. Prožili jsme spolu báječných několik hodin povídání a vzpomínání a přenesli jsme se do počátků mého angažmá v divadle Semafor,“ napsal Karel ke třem sdíleným snímkům. Na jednom nechybí ani jeho žena Ivana.

Svého zdravotního stavu se slovem nedotknul. Kdy byly fotky pořízené, Gott neuvedl. Jasné je tak jen to, že vznikly v posledních šesti měsících. O aktuálním stavu zpěváka toho tak příliš neříkají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám