Hlavní obsah
Článek

Když získal Karel Gott (†80) jednu z rolí v připravované pohádce Když draka bolí hlava, bylo jasné, že i on se ujme nazpívání titulní písně. S tím mu pomohla jeho šikovná dcera Charlottka (12). Po pár měsících čekání je jejich společná píseň na světě a nejen to. Světlo světa spatřily spolu s videoklipem také jejich první záběry z pohádky.

„Původně jsem dostal nabídku vybrat si ze dvou rolí, a to buď roli krále, nebo kováře. Nakonec jsem se rozhodl pro roli kováře, protože budu mít větší možnost zahrát si s dětmi. S Charlottkou, která mi bude sekundovat jako moje pohádková vnučka Barborka, a s pohádkovým vnukem Tomíkem, kteří přijedou za babičkou a dědou do kovárny a tráví zde prázdniny,“ svěřil během natáčení Gott.

Ve videoklipu je vidět také jeho mladší dcera Nelly (10), která se v pohádce také objeví a s účinkováním před kamerou měla první zkušenost. Poprvé si tak zahrála hned se svým tatínkem.

„Obě holčičky jsou velmi talentované a z mého pohledu věrohodné,“ prozradil Gott k pohádce Když draka bolí hlava, která je plánována na 24. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám