Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) dnes slaví narozeniny. Většina mužů jeho věku si dávno užívá zaslouženého odpočinku s vnoučaty na klíně, ne tak Gott. Mistr stále vyprodává koncerty, vydává singly i cédéčka a nejspíš s tím nehodlá jen tak přestat. Protože, jak zní v jedné z jeho nových písní, „nic nekončí, dokud se zpívá“.

Gott je nezmar. Přestože jej v posledních letech vážně potrápilo zdraví, z jeviště se mu nechce. A kdyby jen z jeviště. Zpěvák nedávno pokřtil novou desku, již jednapadesátou, která právě kvůli jeho vážným zdravotním potížím - bojoval s rakovinou - vznikala dlouhých pět let, a natočil k ní klip, v němž účinkuje i s manželkou Ivanou a s nejmladšími dcerkami Charlotte a Nelly. Také vzal roli v pohádce a zavřel se i do dabingového studia. Mezitím stíhá charitativní akce a samozřejmě to hlavní - koncerty. Naposledy to nebylo nic menšího než galakoncert v O2 areně.

Když už Gott nějaký koncert zruší, je to ze zdravotních důvodů a jeho fanoušci si mohou být jisti, že nejde o žádnou prkotinu. Naposledy jej v květnu skolila viróza. Nyní ale hlásí, že je opět ve formě, tak mu přejeme, aby mu zůstala co nejdéle!

A jak dvaačtyřicetinásobný Slavík svůj slavnostní den stráví? „Pan Gott oslaví své narozeniny s manželkou a holčičkami v zahraničí, kde tráví dovolenou,“ napsala Super.cz zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová bez dalšího upřesnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám