Hlavní obsah
Článek

Více než polovinu svého života spolupracuje zpěvačka Dasha (42) s Karlem Gottem (†80). A až na jeho jednapadesáté desce si konečně zazpívali duet. "Do kapely jsem nastoupila opravdu hodně mladá. Bylo mi sedmnáct. A od té doby jedeme téměř bez pauzy," svěřila Dasha na křtu CD Ta pravá.

Oba dva se narodili ve znamení Raka, proto si prý tak rozumějí. A Dasha dokonce porodila dceru ve stejný den, kdy se narodil Gott. Těhotenství a zároveň Gottova nemoc, která přišla souběžně, bylo také jediným obdobím, kdy společně nevystupovali.

"Na podzim máme dvacáté výročí spolupráce. Zpívali jsme spolu spoustu písní, dokonce i v němčině. Ale až na téhle desce je jedna zvěčněna. Je to romantická balada, samozřejmě o lásce, ale klasický milostný duet to není," prozradila Dasha.

V soukromí se zpěvačce také daří. "Mám se skvěle, dceři teď budou dva roky, je s ní velká legrace. I práce je hodně, když se to má skloubit s mateřstvím. A teď navíc začínáme stavět dům, s čímž je spousta starostí. Ale příjemných," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám