Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) byl jednou z hvězd koncertu Karla Gotta (†80), pro kterého napsal i píseň, v O2 areně. Nový videoklip k písni Ta pravá měl ve čtvrtek svoji premiéru.

Zatímco Karel Gott byl na koncertě v dokonalé formě, viróza skolila Ztraceného. "Měl jsem trable, byl jsem hlasově indisponován. Mně se to moc nestává. Bylo to, jako když je sportovec na olympiádě a zvrtne si kotník. Byl jsem rozhodnutý, že to odeřvu, odchraptím. Klaplo to. Dnes už je mi líp," řekl Super.cz Marek.

Karel Gott byl prý ve výborné formě. "Karel byl v lepší kondici než já. Vypadal nejlíp za tu dobu, co ho znám. Spousta energie, samý vtípek, zpíval fantasticky. Bylo to skvělý, všechno bylo naživo, super. Byl to zážitek, předčilo to mé očekávání. Karel zpíval třicet písniček, energie lítala všemi směry, měl jsem tam rodiče, věnoval jsem jim písničku, bylo to krásný," dodal zpěvák na Kapitánské párty na pražské náplavce, kde účinkoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám