Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl to být galakoncert českých a slovenských hvězd včetně těch největších Karla Gotta (†80) a Mariky Gombitové. Na bratislavském zimním stadionu ale v září nevystoupí. Pořadatel koncert zrušil.

„Vážení přátelé! Je nám líto, ale z organizačních důvodů je koncert pod názvem ČESKO-SLOVENSKÝ VEČER, který se měl konat dne 15. 9. 2018 v Bratislavě, ZRUŠENÝ,“ napsal organizátor Ľuboš Ševčík. Konkrétnější nebyl.

To ani Gottova mluvčí Aneta Stolzová, která odkázala právě na organizátora.

Peníze za zakoupené vstupenky budou fanouškům vráceny. Ti, kteří je koupili na webu, by měli obdržet email s instrukcemi o postupu vrácení a zákazníci, kteří nakoupili na prodejním místě, mohou vrácení peněz nárokovat tamtéž.

Je to už podruhé za krátký čas, co krachla akce, na níž měli vystoupit Gott s Gombitovou. Prvního května měli být hlavními hvězdami velkolepého koncertu v Košicích s názvem Česko Slovenský večer ve velké sportovní hale. Český slavík ale musel účast zrušit, zdravotní stav mu nedovolil vystupovat. „Přeji Karlovi brzké uzdravení a věřím, že si ještě společně zazpíváme,“ napsala tehdy Marika Gombitová na svém Facebooku.

Slovenské publikum o Gotta ale tak docela nepřijde. Konkrétně právě do Bratislavy by měl zavítat koncem června, kdy je zde v Národném tenisovém centru na programu Galavečer plný hviezd, jehož je mistr tou hlavní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám