Hlavní obsah
Článek

Štramák Karel Gott (†80) je opět ve formě a ve víru nových pracovních úkolů. Důkazem bude brzy nový videoklip k písni Ta pravá, podle níž se bude jmenovat i nové zpěvákovo album, které spatří světlo světa již na začátku června. Na natáčení Karel po nedávných zdravotních problémech opět nastoupil v nejlepší kondici. A na fotkách vypadá opravdu skvěle. Posuďte sami.

Jedním z míst, kde videoklip vzniká, je i legendární prostor pražské Lucerny, místo neodmyslitelně spjaté s historií domácí populární hudby. K tomu Karel Gott poznamenal:

„Lucerna má zvláštní, neopakovatelnou atmosféru a je určitě jedním z koncertních sálů, kde jsem stál na pódiu při svých vystoupeních nejčastěji. Je zde mimořádné sepětí s publikem, a proto hrát před vyprodanou Lucernou je stále velkou touhou mnoha muzikantů.“

Autor písně Marek Ztracený řekl k novému počinu Karla Gotta následující. „ Na Karlu Gottovi obdivuji jeho stoprocentní profesionalitu a snahu nikdy nezklamat své fanoušky. Myslím si, že jeho optimistický přístup k životu i k práci by zahanbil lecjakého teenagera.  Snažil jsem se do něj vžít, abych mohl složit písničku vysloveně pro něj a o něm! Obavu, zda se mi to povedlo, nakonec rozptýlil svým telefonátem, kdy mi zavolal a pozval mě k sobě. Potěšilo mne, že i když je písnička náročná, nepřál si na ní nic měnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám