Hlavní obsah
Článek

Na slavnostním odhalení své hvězdy na chodníku slávy Hudebního divadla v Karlíně se Karel Gott (†80) dlouho nezdržel, protože ho čekalo vystoupení mimo Prahu. Nicméně radost měl velikou. Dokonce u hvězdy i poklekl, k čemuž ho tak trochu přiměl autor muzikálu z Gottových hitů Čas růží Sagvan Tofi (59).

Spolu s nimi si kleknul ještě ředitel divadla Egon Kulhánek, a ten byl také jediným, jehož kalhoty to odnesly a ruply mu. "Mám naštěstí jedny náhradní ve skříni a tyhle si nechám na památku," smál se Kulhánek.

"Je to čest přebírat takovou cenu vedle tak významných osobností, které už tu jsou. Vždy jsem k nim a také k těm, co mají hvězdu před čínským divadlem v Hollywoodu, vzhlížel vzhůru, tak jsem pyšný, že se tady pomalu řadím mezi ně," uvedl Gott.

A radoval se i Sagvan Tofi. "Karla Gotta miluju a jsem šťastný, že tady mohu být a stát vedle něj, že se s ním můžu bavit a děláme jeho muzikál. Je to neskutečná radost, prostě ho zbožňuju. Svoji hvězdu by měl mít všude, protože je megastar," mínil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám