Hlavní obsah
Článek

Mnohonásobný Slavík Karel Gott (†80) chystá pro fanoušky velkolepý dárek! Všichni příznivci vitálního zpěváka se mohou těšit na jeho samostatný koncert.

Dosud Gott vystupoval zejména na společenských akcích včetně plesů, kde zazpíval jen několik písniček.

Teď si ale troufá rovnou na O2 arenu v Praze, kde se v úterý 12. června uskuteční Gottův samostatný koncert. Za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka zazpívá Karel Gott své nestárnoucí hity.

„Již delší dobu si moji příznivci psali o samostatný koncert, a protože rád plním přání svých posluchačů, s radostí mohu oznámit, že se v červnu potkáme v O2 areně v Praze,“ říká Karel Gott, který na svůj koncert pozval i zajímavé hosty.

„Vždy s rozvahou přemýšlím nad tím, koho ze svých kolegů zpěváků oslovit. V O2 areně bych měl nejraději všechny, ale to si nechám až na příští rok. Pro tento koncert jsem se rozhodl scénu trochu omladit. Jsem rád, že mé pozvání přijali Ewa Farna (30), Markéta Konvičková (29) a Marek Ztracený (39),“ prozradil nadšený zpěvák.

Koncert Karla Gotta nebude pouze hudebním zážitkem, doprovodí ho také prvotřídní světelná technika, velkolepé LED obrazovky a projekce.

Reklama

Další články

Načítám