Hlavní obsah
Článek

Manželka národem milovaného zpěváka Karla Gotta (†80) Ivana dnes slaví 42. narozeniny. Po boku mnohonásobného Slavíka už stojí celkem osmnáct let a nedávno společně s Mistrem oslavila výročí deseti let od svatby.

Vystudovaná zdravotní sestřička a později produkční se dnes věnuje především péči o rodinný krb. Pečlivě se stará o manžela, který se před dvěma lety potýkal s rakovinou mízních uzlin, i společné dcery Charlottku (11) a Nelly (9).

Zatímco dnes Ivana (48) žije spíše v ústranní a do společnosti s Gottem chodí jen na větší společenské události, dříve bylo královny Bertramky všude plno a svou lásku ke zpěvákovi, který s ní jako jediný skočil do chomoutu, náležitě dávala najevo. Vášnivé polibky i objetí nebraly konce a Gott vedle mladší Ivanky mládnul před očima.

Čas ale nezastaví ani ten, "kdo by chtěl být stále mlád", jak Karel Gott zpívá v jedné ze svých nejpopulárnějších písní. Dnes už si Gottovi polibky nechávají za zdmi Bertramky, protože po letech každý vztah zraje a s věkem ubývá i vášně, což ale neznamená že by se snad měla zmenšit jejich láska.

Když 7. ledna Gottovi slavili desetileté výročí, vyznal se Mistr ze svých citů k manželce na sociální síti. „Moje milovaná Ivanko, děkuji Ti za našich prvních deset let manželství (a celkově krásných 18 let našeho vztahu), ve kterých jsem se přesvědčil, že jsi pro mě ta pravá. Děkuji Ti za vše a jsem šťastný, že Tě mám,“ napsal Gott.

Ty nejvášnivější momentky Karla a Ivany si připomeňte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám