Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) si v doprovodu manželky Ivany přebral neuvěřitelného 42. zlatého slavíka a jako vždy při svém proslovu hýřil vtipem. Slzy smíchu neudržela ani jeho manželka Ivana, které to neuvěřitelně slušelo. Zřejmě opět dala na rady svým přátel, že vražedným pohledem si nikoho nezíská a rozdávala kolem sebe jen úsměvy.

Ivana oblékla šaty od návrhářky Beaty Rajské, jejíž róby nosí na velké akce nejraději. Celý model jí vybíral její dvorní stylista Dušan Chrástek, který oblékl také Gotta.

"S Ivankou jsme vybírali dlouho, v hledáčku jsme měli několikatery šaty. Nakonec vyhrála róba Beaty - průsvitný top s výšivkou květin s výraznou řasenou suknicí kobaltové modři. Outfit jsem doplnil náušnicemi a náramkem s brilianty a safíry v bílém zlatě v hodnotě 650 tisíc korun a psaníčkem, ikonickým kouskem "knot" od Bottega Veneta," řekl Super.cz stylista manželů Gottových.

I Gott si dal na svém outfitu velmi záležet. "S Karlem jsme se rozhodovali mezi dvěma smokingy. Pro tento večer oslavy české pop-music jsme nakonec zvolili ten ryze české značky. Smoking a košile je z kolekce Ceremony od Pietro Filipi," dodal Chrástek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám