Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nebýt v úterý zesnuvšího zpěváka Karla Štědrého (†80), boj s rakovinou by byl pro Karla Gotta (†80) o mnoho těžší! Zpěvák to přiznal ve vyznání muži, kterého měl skoro ze všech na světě nejradši. V šoubyznysu není moc těsnějších přátelství, než měli ti dva!

„Odešel jeden z mých nejbližších. Skvělý kolega a rodinný přítel, se kterým jsem prožil podstatnou část svého života. Byli jsme si velmi blízcí, několik desítek let se naše cesty protínaly a zažili jsme společně mnoho legrace a radosti z muziky,“ vzpomíná zpěvák.

„Karel Štědrý byl dobrý člověk, který mi psychicky pomáhal a podporoval mě, když jsem sám bojoval s onkologickým onemocněním. Měli jsme takovou tradici, že jsme se v sobotu navštěvovali nebo si alespoň zatelefonovali,“ vybavuje si Gott a dokazuje tak, že slova o jednom z nejbližších nejsou nijak planá. Vážně byli velmi blízcí kamarádi!

Velkolepá oslava jeho osmdesátin letos na jaře dokázala, že jsme ho my všichni z branže měli moc rádi. Jeho smrt je pro mne velmi bolestná,“ uzavřel nejslavnější Čech, kterému v poslední době odchází jeden z jeho blízkých za druhým.

Na Karla Štědrého, který tři měsíce před smrtí přiznal boj s Alzheimerovou chorbou, vzpomínali i další kolegové z branže. Přečtěte si také jejich vzpomínky!

Reklama

Další články

Načítám