Hlavní obsah
Článek

Už jen maximálně pár týdnů a bude se moci stěhovat zpátky! Když před časem Super.cz jako první odhalil, že slavná Bertramka Karla Gotta (†80) je v rekonstrukci a z dálky hyzdila část Prahy, mnozí se divili. Teď už je ale téměř před dokončením a zdálky stále hlavně láká na samotného zpěváka!

Dům totiž zakrývají plachty s reklamou na výstavu Gott My Life, která probíhá na jedné z pražských lodí a mapuje celý zpěvákův profesní život. Gott není evidentně pouze hlavní tváří výstavy, ale i tím, kdo bude mít docela zajímavou část z výdělku. Jinak by si patrně Bertramku nenechal zakrýt zrovna takovou reklamou. Místo toho nás mohl oblažovat třeba pohledem na kvalitní pánvičky, nebo aktuální leták jednoho z hypermarketů.

Z dálky je už také dobře vidět přistavěné podkroví, o kterém umělcovi lidé původně mlžili, pokud ne přímo nemluvili pravdu. V něm mají podle našich informací být pokoje dcer, které se zatím musely tísnit v jednom pokojíčku.

„Pan Gott se rozhodl, že je po letech nutná nová střecha. Stavební úpravy obsahují mimo jiné: nové zastřešení objektu, realizace pultových vikýřů a nových střešních oken, realizace obytného podkroví. Dále bude například provedena demontáž valbového krovu a odstraněna římsa včetně obvodového zdiva nad úroveň podlahy a bude realizován nový dřevěný krov s nadkrokevní tepelnou izolací,“ uvedla již dříve pro Super.cz Aneta Stolzová, mluvčí Ivany Gottové a jejího manžela.

Reklama

Další články

Načítám