Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, Karel Gott (†80) si k pátečním narozeninám nadělil nový song s No Name Kto dokáže, který vzdáleně připomíná šansony Hany Hegerové a vznikl na počest především rozhlasových tvůrců. Jenže zatímco jiné nedávno vydané písničky Mistra přijali fanoušci když ne s nadšením, tak aspoň s pochopením, (prý je zázrak, že jejich idol ve svém věku a po nemoci ještě zpívá), ohledně novinky si už nejsou zdaleka tak jistí! Hlasujte v anketě na konci článku!

Dokonce se do zpěváka pustili i na jeho oficiálních stránkách, což je věc naprosto nevídaná.

„Největším uměním je vědět, kdy skončit. Vystihnout ten správný moment. Tato písnička je hodně špatná. Slova i hudba. Od té doby, co odešel pan Svoboda, tak nikdo nic pořádného nenapsal. Nic, co by sedlo danému zpěvákovi a stalo se hitem,“ napsala třeba posluchačka Lenka a další se k ní přidávají. Někteří i v drsnějším duchu.

„Smutný konec geniálního zpěváka. Je mi to moc líto, ale co se dá dělat,“ píše Jana. Mnozí další naznačují, že by měl Mistr spíš odpočívat.

Někteří však spíš než „božského Káju“ kritizují No Name za to, že píseň nemá žádnou melodii. Fanouškům slovenské kapely se ale bude asi styl přece jen líbit.

Samozřejmě se také najde spousta těch, kteří jsou nadšeni úplně ze všeho, co Gott udělá, takže ho hojně chválí.

Jiní aspoň hovoří smířlivě. „Ta píseň už je i přiměřená a přizpůsobená k hlasivkám Mistra. Každý pochopí, že to velké BUM má náš Kája za sebou, a pokud chce zpívat dál, tak si ty písně přizpůsobí svému věku a funkci hlasivek. Je vůbec zázrak, že může zpívat, a je jedno, že už výšky nedá. Důležité je, že mu nová tvorba dělá radost a cítí se mezi svými fanoušky stále dobře,“ myslí si Ivana.

Co si myslíte o nové písničce Gotta s No Name?
Je nádherná
7,6 %
Nelíbí se mi
48,1 %
Hlavní je, že z toho má radost Karel
44,3 %
Celkem hlasovalo 1478 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám