Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme vás již informovali, Karel Gott (†80) se musel odstěhovat z vily na Bertramce, která prochází velkou a dlouhou rekonstrukcí. Kvůli ní se celá jeho rodina přestěhovala do luxusního bytu v Praze na Proseku, kde ale nájem nebude nižší než čtyřicet či dokonce padesát tisíc měsíčně. Kdo ví, jestli léto nakonec s dětmi a manželkou nestráví na chalupě v Doubici, kterou chtěl prodat, ale neprodal. Mrkněte, jak teď vypadá.

O chalupě jsme loni psali jako první, pak se ale bohužel strhla mela, o nové odpočinkové sídlo nejslavnějšího českého zpěváka se začala zajímat houfně jak média, tak turisté. Především ti němečtí pořádali téměř náletové zájezdy, aby si budoucí bydliště Herr Gotta mohli prohlédnout.

Proto na podzim Karel Gott oznámil, že chalupu raději prodá, což však dosud podle dostupných informací neučinil, a mnozí si myslí, že šlo jen o zastírací manévr, aby měl v Doubici pokoj, až ji s rodinou zabydlí.

A ta doba, kdy tak mohou učinit, se blíží. Podle čerstvých fotografií je stavba téměř hotová, chybějí prakticky jen zemní práce na pozemku a dodělává se obložení budovy.

„Koncem června se sem mohou klidně nastěhovat. Aspoň nebudou muset platit ten drahý nájem v Praze,“ dozvěděli jsme se od jednoho z místních.

Tak uvidíme, jestli v Doubici budou mít už brzy slavného souseda!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám