Hlavní obsah
Článek

Posledního května se po roce a půl dočkají mnozí věrní posluchači písniček Karla Gotta (†80) znovu toho, že svůj idol budou moci opět slyšet na vlastní uši a vidět na vlastní oči. Mistr se totiž rozhodl uspořádat koncert v divadle Hybernia, kam se jich vejde mnohonásobně víc než do Malostranské besedy, kde dosud vystupoval po pauze způsobené léčbou rakoviny mízních uzlin.

Tamní sál je krásný, má skvělou atmosféru, jenže je tak prťavý, že se do něj vlezlo jen o něco málo více lidí než do šaten, které Mistr obýval při turné po sportovních halách.

Teď už se ale v rámci vystoupení nazvaného Karel Gott still aLIVE dočká větší počet zájemců o lístky, po nichž se dle předpokladů přesto jen zapráší.

Sám zpěvák znovu opakuje, že si návrat na pódia přál postupný.

„Prostě jsem nechtěl přepálit startovní čáru. Po dlouhé zpěvácké cestě a nespočtu velkých koncertů ve sportovních halách jsem se proto po 55 letech vrátil na malé pódium do Malostranské besedy. V květnu mě čeká Divadlo Hybernia, a kdo ví, kam se posunu třeba příští rok. Prostě jsem still aLIVE. Ač stár, představte si, stále žiju,“ vtipkuje.

Moderátorem večera bude, jak už je pravidlem, Libor Bouček, chybět nesmí Boom!Band Jiřího Dvořáka a hosté v čele s Evou Pilarovou, Ilonou Csákovou, Dashou, Vojtou Dykem a Petrem Kolářem. Fandové se dočkají nejen Gottových nesmrtelných šlágrů, ale i duetů s pozvanými kolegy.

Reklama

Další články

Načítám