Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Být tchyní nejslavnějšího zpěváka u nás evidentně není žádný med, i když na vás přepíše roubenku! O tom by leccos mohla vyprávět Blanka Krejčí, maminka Ivany Gottové (48), která se nyní rozhořčila nad tím, jak moc práce má s organizováním podepisování fotek Karla Gotta (†80). Přitom prozradila i to, jak tahle úlitba fanouškům zpěváka vyčerpává.

„Po dnešním několikahodinovém podepisování věnování s panem Gottem jsme se rozhodli, že tato žádost o věnováním byla poslední. Dále už budeme posílat jen podepsané fotky bez věnování. Pan Gott už je unavený a vy všichni jeho fanoušci byste to měli pochopit, pokud vám na něm záleží,“ napsala šéfce jednoho z fanklubů. Ta následně v plném znění dopis uveřejnila.

„Přerostlo to do takových rozměrů, které tu nikdy nebyly, a léta mu neubývají, ale naopak, a zdraví také není nejlepší. Do Německa také posíláme kvanta fotek a také jen s autogramem, bez věnování. Pokud jsem si zjišťovala u jiných známých zpěváků, tak to, co pan Gott, nedělá opravdu nikdo,“ napsala s třemi vykřičníky.

„Takže pokud se vám nahromadí podpisy, pošlu vám třeba 15 podepsaných fotek a vy je rozešlete na uvedené adresy, když už jste tu akci zorganizovala. My toho máme i tak dost. Nestačím nakupovat obálky a známky,“ postěžovala si.

O Blance Krejčí se nejvíc hovořilo loni, když Super.cz vypátral, že si Gott staví na severu Čech chalupu. Roubenka ale byla oficiálně psaná na jeho tchyni. I když nakonec Gottovi oznámili, že ji kvůli přílišnému zájmu fanoušků užívat nebudou a zbaví se jí, ještě nedávno byla oficiálně stále ve vlastnictví právě Gottovy tchyně.

Reklama

Další články

Načítám