Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rekonvalescence v Itálii evidentně udělala zázraky! Karel Gott (†80) se vrátil v pondělí na „prkna, která znamenají zpěv“ v pražské Lucerně a všechny nadchl tím, jak senzačně vypadal!

Zpěvák byl hostem narozeninového koncertu hudebníka Karla Vágnera, který slaví 75. narozeniny. A nepřál pasivně, vystřihl písničku jak z partesu, za což si vysloužil frenetický potlesk. Hlavně energie, kterou vyzařoval, dávala tušit, že má zase plno sil žít a zpívat dál.

Ještě nedávno byl téměř na smrt nemocný. Však sám přiznal, že ho lékaři zachránili operací na poslední chvíli. Když se pak objevil krátce po zákroku na jakémsi plese, nevypadal vůbec dobře. Proto se ozvali i jeho známí s tím, že možná je vlastně dobře, že všechny nabídky na vystoupení jdou přes jeho manželku Ivanu, která ho „krotí“, aby se nevyčerpal.

Odpočinek, který nedávno absolvoval v Itálii, evidentně prospěl a na pódium se tak vrátil ten „božský Kája“, jakého mají všichni rádi!

Na oslavě Vágnera, kterého si většina lidí spojuje s Hanou Zagorovou a songem Hej, mistře basů, nechyběla celá plejáda známých osobností. Kromě Gotta například i právě „Hanička šampíčko“, Dagmar Havlová, Jiřina Bohdalová, Michal David, Václav Neckář, Jiří Suchý a mnozí další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám