Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) je fit a opět cestuje. Před pár dny si na otočku zaletěl do slunné Itálie. Doprovod mu dělala manželka Ivana a už podle fotek, které poskytli manželé Top Staru, je patrné, že šlo o romantický výlet.

Karel je opět ve skvělé formě a zahraniční cesty, kde je přeci jen o pár stupňů více než u nás, si užívá. Manželé si dělali selfíčko na terasách páté největší katedrály na světě a se svými přáteli navštívili známý milánský operní dům La Scala. "Měli jsme příležitost navštívit operu La traviata v legendární milánské La Scale s výjimečnou operní divou Annou Netrebko. Představení pro nás bylo operní lahůdkou, a když jsme vycházeli z divadla, všem se nám hned chtělo zpívat," uvedl Gott na své sociální síti.

Odpočatý Karel Gott se již dnes zúčastní premiéry muzikálu Čas růží, který je složený z jeho hitů. Na muzikál Sagvana Tofiho dorazí do Hudebního divadla Karlín s manželkou i dcerami Charlotte a Nellinkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám