Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jak to zpívá v jednom ze svých hitů samotný Karel Gott (†80): čas letí jako bláznivý! Od okamžiku, kdy se po boku našeho zpěváka číslo jedna ve společnosti jako jeho nová přítelkyně začala objevovat neznámá dívka Ivana Macháčková (48), uplynulo již více než patnáct let. Pojďte si s námi zavzpomínat!

Od té doby se totiž událo mnohé. Cílevědomá opavská rodačka, která vystudovala střední zdravotnickou školu, si totiž šla za svým životním snem opravdu poctivě. Od začátku se v mnohém lišila od Gottových předchozích přítelkyň. Jako první z nich dostala klíče od jeho vily na Bertramce, porodila mu dceru Charlottku a dostala ho k oltáři.

Po porodu druhé dcerky Nelly si už s příjmením Gottová Ivana začala plnit své sny z mládí. Dodělala si vzdělání, začala moderovat v televizi, natočila narozeninový klip a nakonec se na chvíli stala hrající a zpívající hvězdou nepříliš úspěšného muzikálu.

Brzy však pochopila, kde je její místo. Dnes se věnuje především rodině, dvěma dcerkám, je oporou svému muži, který statečně bojoval s rakovinou mízních uzlin a do společnosti už vyráží jen sporadicky.

Vy se s námi můžete podívat na archivní fotky Ivany z roku 2002, kdy se ve společnosti s Karlem teprve začali společně objevovat. A také na fotku z prosince 2001, kdy Ivana svého milého sledovala na Slavících a ještě neseděla vedle něj. Poznali byste ji?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám