Hlavní obsah
Článek

Je zpátky, i přes další přestávku způsobenou zády vypadá líp než kdy jindy a zpívá, přestože jen vyvoleným. Karel Gott (†80) uspořádal již několikátý koncert v Malostranské besedě, vstupenky na vystoupení ale nejsou k mání. Dostanou se k nim jen pečlivě vybraní jedinci. To ale zpěváka nějak netrápilo, a když dorazil na místo činu, vypadal svěže, jako by snad donedávna nebojoval s nemocemi!

Mistra na pražské Malostranské náměstí doprovodila jeho mluvčí, nepochybujeme ale o tom, že později se připojila i manželka Ivana.

Už z předchozích koncertů na stejném místě (lupeny na ně údajně mají stát kolem pěti tisíc korun) víme, že atmosféra na nich je neopakovatelná a že Karel řádí jako zamlada.

Snad se brzy dočkají i obyčejní smrtelníci. „Tento cyklus v Malostranské besedě hodlám zakončit v podobném formátu, ale ve větším prostředí. A tam bych umožnil těm, kteří se do malého prostředí nedostali, vidět mě při práci,“ slíbil nedávno Gott s tím, že by k veřejnému vystoupení mělo dojít ještě v první polovině letošního roku.

Reklama

Další články

Načítám